Услуги и цени

1.Услуга “Дневна Ясла”

Вашият малък четириног косматко е член на вашето семейство и се нуждае от специфична грижа и насоки докато пораства точно като децата. Осигуряваме грижи, храна и удобство за вашия малък естествоизпитател в приемното време на Лапаландия (от 10:00 до 18:00) . Цена за пакет Детска Градина 25 лв на ден.

Дневна ясла: 25 лв./ден.

Услуга Хотел

Студия

Големите ни студия  осигуряват спокойствието и личното пространство на вашия домашен любимец.  Стаите се почистват и хигиенизират ежедневно и разполагат с всичко нужно, за да може домашният ви любимец да се почувства като у дома си. Общите помещения се почистват и дезинфекцират ежедневно. 

Цена:

 за кучета до 15кг. 40 лв./нощувка 

за кучета над 15 кг 45лв./ нощувка

Котешки бокс 30лв./ нощувка

 
 

*Оставяне на домашен любимец на хотел                        от 14:00 до 18:00 часа.

*Взимане на домашен любимец на хотела                          от 10:00 до 12:00 часа.

*За резервация се изисква капаро в размер на 20% от общата цена на престоя. За по кратък престой, минималното капаро е в размер на 1 нощувка.      

   **При отказване на заявената услуга (освен ако не е по наша вина), капарото не се връща.

Вип бокс

Специално вип изживяване за вашето ВИП семейство от домашни любимци. Боксът позволява настаняването на до 3 кучета на нощувка.

 

 

Цена: 80.00 лв./нощувка 

Пакети

Направете престоя на вашето куче по-специален с допълнителни пакети.

Услуга “Такси” 40 лева  – Наш шофьор идва на зададен от Вас адрес да вземе вашия любимец, за да откара вип госта ни до Лапаландия. Може да се организира и обратния курс. Свържете се с нас за подробности. 

Допълнителна информация :

Студията на вашите домашни любимци са снабдени с всички удобства от които вашия домашен любимец има нужда. Можете да донесете и любимо легълце, одеяла и/или играчки на любимеца ви, за да може да се почувства като у дома по-бързо . 

Предлагаме храна за целия престой на вашия домашен любимец с нас, ако предпочитате да донесете храна която да сервираме на вашия четирикрачко то молим да я донесете по порции в пликчета с цип , на които да се вижда името на домашни я ви любимец.